Verticale groep Etten-Leur

Mijn naam is: Angela Remie-Martens, geboren op 29-04-1974 en ik woon in Rijsbergen. Samen met mijn man ben ik trotse ouder van Lieve, onze dochter (2007).

ik ben op 24 augustus 2019 begonnen als BBL-stagiaire bij Het Toverbloempje. Onlangs ben ik gestart aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Ik ben afgestudeerd aan de modeacademie en heb jarenlang in deze branche gewerkt o.a. als etaleur bij V&D. Nu is het tijd voor mijn andere passie, kinderen en hun ontwikkeling! Ik wil hier graag met enthousiasme, in deze persoonlijke en huiselijke sfeer bij Het Toverbloempje een bijdrage aan leveren.


 

 

Mijn naam is: Susan Deckers, geborgen op 29-10-1998 en woon samen met ouders en oudere broer in Zundert.

In juli 2020 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker.
Vanaf februari 2022 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje, voornamelijk op de verticale groep op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het Toverbloempje is al bekend voor mij want heb er 4 jaar geleden al stage mogen lopen.

De passie voor kinderen is er altijd al geweest en daardoor wilde ik er ook mijn werk van gaan maken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen. De communicatie met ouders vind ik ook belangrijk. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn of haar manier en ieder kind is uniek.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie. Wandelen met de hond en dagen weg vind ik heel leuk.


Mijn naam is Whitney Franckaert. Geboren op 03-05-1994. Ik woon samen met mijn Donny in Breda en in januari 2023 verwachten wij ons eerste kindje.

Vanaf augustus 2022 ga ik werken bij Het Toverbloempje. Ik heb hiervoor 3,5 jaar gewerkt op een buitenschoolse opvang en het laatste jaar daar ook dagen op groep met kindjes van 0 tot 4 aan toegevoegd. Ik vind het werken met deze jongste kindjes echter zo leuk, dat ik nog meer op deze groep wilde werken. Dit ga ik bij Het Toverbloempje dan ook doen. Ik geniet ervan de ontwikkeling te zien bij kinderen en de speciale 1 op 1 momentjes met ze te hebben. In mijn vrije tijd voetbal ik of ga ik graag ergens wat eten of drinken met vrienden en vriendinnen.


Mijn naam is: Cindy Oudhuis, geboren op 08-02-1979 en woon samen met mijn partner Manuel en mijn 2 kinderen Damien en Ashley in Oudenbosch.

Ik start per 1 juli bij kinderdagverblijf het Toverbloempje op de verticale groep.

Ik ben op dit moment nog even werkzaam op het kinderdagverblijf in Standdaarbuiten op de verticale groep en werken met kinderen is mijn passie.

Verder heb ik 6 jaar als gastouder gewerkt bij ons eigen thuis en dat heb ik ook altijd met veel plezier gedaan en was op deze manier ook thuis voor mijne eigen kinderen toen ze nog klein waren.

Iedere dag beleef je met kinderen wel iets nieuws en ik vind het ook heel belangrijk dat kinderen zich veilig en geborgen voelen evenals dat zij gehoord en gezien worden en dat ieder kind uniek is. Ik vind het ook belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en dat zij zich kunnen ontplooien . De een is daar wat sneller in dan de ander maar dat mag ook zolang zij zichzelf maar kunnen zijn.

Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken.

Tot dan

Groetjes Cindy.


Mijn naam Sanja Mandic geboren in Breda op 11 juni 2000. Samen met mijn ouders en 2 jaar jongere broertjes woon ik in Breda.

Vanaf 1 september 2023 ben ik de BBL opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang gaan volgen op het Curio in Breda. In mijn eerste leerjaar heb ik ervaring op mogen doen bij Het Toverbloempje op de babygroep, in mijn tweede leerjaar ga ik mijn opleiding vervolgen op de verticale groep.

In 2021 heb ik stage gelopen op een BSO vanuit de opleiding Sociaal Werk. Hierdoor kwam ik erachter dat mijn passie meer bij de kinderen ligt. Vanaf 1 juli 2024 zal ik drie dagen te vinden zijn op de verticale groep in Etten-Leur.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en te leren kennen!