spelen op de sport BSO

Vind jij spelen en sporten ook zo leuk?
Kom dan gezellig bij ons sporten op de leukste Sport BSO van Etten-Leur.

Wij bieden buitenschoolse opvang aan bij onze eigen Sport BSO locatie aan het Van Bergenplein 15 te Etten-Leur. Ons doel is om kinderen in beweging te krijgen na schooltijd en ze motiveren om actief deel te nemen aan sport en spel activiteiten. We bieden een gevarieerd en sportief programma aan op de buitenschoolse opvang.

Activiteiten
Ons activiteiten aanbod bestaat uit binnen- en buitenactiviteiten, waarbij de kinderen zelf mogen kiezen waar ze aan deel willen nemen. Ons motto hierom is dan ook; ‘Niets moet, veel mag’. We zorgen voor een gevarieerd aanbod zodat de kinderen in aanraking komen met sporten die ze zelf niet zo snel zouden kiezen. Knutselen of even rustig een boekje lezen is ook mogelijk.

Ontdekken van sporten
Bij de Sport BSO laten we kinderen verschillende sporten ontdekken. Door verschillende sportgebieden aan te bieden, maken de kinderen op een laagdrempelige manier kennis met deze sporten. Door het laten ervaren van de verschillende sporten kan het zomaar zijn dat de kinderen deze sport in hun vrije tijd willen gaan doen.

Uitstapjes
We organiseren verschillende soorten uitstapjes. Zo hebben wij in de buurt 2 voetbalkooien, een waterspeeltuin, de Menmoerhoeve, een ijsboerderij en in de zomer gaan we naar het Maïsdoolhof in Prinsenbeek. Daarnaast stopt de bus in de buurt van de Sport BSO en zijn we hiermee binnen een half uur in Breda.

Plezier van het kind
Wij vinden dat plezier voor de kinderen, ouders en het team leidt tot een vicieuze cirkel die maakt dat ouders vol plezier en vertrouwen het ouderschap kunnen combineren met andere werkzaamheden terwijl hun kinderen bij ons op ontdekkingstocht zijn en zich spelenderwijs ontwikkelen in een huiselijk omgeving. Bij Het Toverbloempje streven we ernaar dat ieder kind zich prettig en veilig bij ons voelt en tegelijkertijd op verschillende manieren wordt uitgedaagd in zijn of haar ontwikkeling.

De scholen die wij ophalen

  • De Vleer (Spingplank – de Hofstee)
  • De Pijler (De Pontus – De Leest)

Rondleiding
Enthousiast geworden? Kom dan snel eens kijken bij de Sport BSO Het Toverbloempje aan het Van Bergenplein in Etten-Leur!