Team ZundertMijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en woon samen met mijn vriend en zoontje (26-10-2017) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als groepsleidster actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.Mijn naam is: Ifa Haagh-Adank, geboren op 14-05-1992 en woonachtig in Rijen.

Vanaf mei 2016 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. Als locatiehoofd ben ik het vaste aanspreekpunt voor zowel het team als de ouders van de locatie Zundert.

Mijn werk doe ik met ontzettend veel passie. Iedere dag wordt er gelachen, gezongen, ontdekt en komen kinderen weer met mooie uitspraken. Hier kan ik erg van genieten. Het allerbelangrijkste vind ik het inspelen op de wensen en behoeften van het kind. Hiermee creëer ik voor de kinderen een veilige sfeer.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en in beweging. Met regelmaat sta ik op de tennisbaan, ga ik bootcampen of loop ik hard. Ook ga ik graag op reis, zo heb ik al heel wat mooie plekjes in de wereld mogen ontdekken.


Mijn naam is: Evelien Luijten, geboren op 23-07-1991, en ik woon in Roosendaal.

Nadat ik de opleiding pedagogisch medewerker heb afgerond heb ik 3 jaar gewerkt als inval op een vaste locatie. Tussendoor heb ik 3 maanden in Madrid gewerkt op een internationaal kinderdagverblijf en daarna kreeg ik in België de kans om een eigen groep op te starten. Daar heb ik 5 jaar gewerkt. Vanaf 28 augustus 2017 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Je zult mij het meeste vinden op het kinderdagverblijf en af en toe op de bso.
Ik houd van gek doen met de kindjes en zorg er graag voor dat ze zich welkom, veilig en thuis voelen. Verder vind ik communicatie met de ouders erg belangrijk, zodat zij met een gerust hart hun kindje(s) achter kunnen laten.
In mijn vrije tijd ben ik graag omringd met vrienden, doe ik aan fitness en leer piano spelen.


Mijn naam is: Lisa Dirven, geboren op 30-01-1993, woonachtend in Zevenbergen en trotse moeder van een prachtige dochter Fenna (2015).

Ik ben sinds 1 april 2018 te vinden op het kinderdagverblijf. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn dochter en vriend.
Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.


Mijn naam is: Bregje Vissers, geboren op 08-06-1996, en ik woon in schijf.

Ik ben werkzaam bij het Toverbloempje sinds september 2016. Hiervoor heb ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau drie en pedagogisch medewerkster jeugdzorg niveau vier gevolgd. Ik ben voornamelijk te zien op de PeuterPlus groep en de buitenschoolse opvang (BSO). Maar soms ook op het kinderdagverblijf en de peutergroep. Ik vind het ontzettend belangrijk dat de kinderen een leuke tijd beleven bij ons.
Om dat mogelijk te maken wil ik de kinderen veiligheid en vertrouwen bieden, zodat ze zichzelf volledig kunnen ontwikkelen. Leuke activiteiten, goede verzorging en een dikke knuffel op z’n tijd horen daar natuurlijk allemaal bij! Het mooiste aan dit beroep vind ik dat je er zoveel dankbaarheid en liefde voor terug krijgt, hierdoor ga ik met veel plezier werken.


Mijn naam is: Marloes Boudestein, geboren op 18-04-1988, ik ben geboren in Hoek van Holland en woon nu alweer bijna 4 jaar in Turnhout, België.

In 2007 ben ik afgestudeerd voor Sociaal Pedagogisch Medewerker. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de pabo. Nadat ik op verschillende scholen invalwerk heb gedaan, ben ik erachter gekomen dat het onderwijs toch niet helemaal mijn ding is. Ik miste iets in het onderwijs, iets dat ik in de kinderopvang wel heb gevonden!
Ik werk nu sinds december 2015 bij Het Toverbloempje in Zundert en heb het erg naar mijn zin. Ik ben vooral werkzaam op de peuterplus groep en de buitenschoolse opvang.
Mijn naam is: Ellen Hereijgers – van Bergen, geboren op 20-02-1985, moeder van een dochter (2013) en zoon (2016) en woonachtig in Zundert.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op stap en ben ik bij familie en vrienden. Ook series kijken, een goed boek lezen, wandelen en reizen vind ik erg leuk om te doen. Vanaf 1 november 2018 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Ik werk sinds 2007 in de kinderopvang en ben een aantal jaren gastouder geweest.

Ieder kind is uniek. Kinderen moeten zich daarom op hun eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik help ze daar graag bij door de kinderen te ondersteunen, stimuleren en uitdagende leeftijdsgerichte activiteiten aan te bieden. Contact met ouders is daarin erg belangrijk, hier hecht ik veel waarde aan.
Het allerbelangrijkste is: kinderen moeten vooral kind kunnen zijn, zich thuis voelen en lekker kunnen spelen!


 

 

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben regelmaat stagiaires op de groep.


Skip to toolbar