Sport BSO Etten-Leur

 

Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.


Mijn naam is Pamela, geboren op 8 juni 1998 en woon samen met mijn vriend Stefan in Hoogerheide.

Ik kom het team van Het Toverbloempje versterken en ben inzetbaar op elke locatie van Het Toverbloempje. Ik heb hiervoor 8,5 jaar in de animatie op vakantieparken gewerkt. Ik vind het leuk om te knutselen, schminken of andere creatieve bezigheden te doen met kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn eigen fotografie bedrijfje Pamsshooting, schmink en acteer ik op Halloween evenementen en in de weekend pas ik graag op kinderen.


 

Mijn naam is: Iris Spook, geboren op 22-12-2000 en woonachtig in Etten-Leur maar niet voor lang meer want mijn vriend en ik hebben een huis gekocht in Hoeven en gaan daar binnenkort samenwonen.

In juni 2023 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogische medewerker en sindsdien werkzaam bij Het Toverbloempje. Ik heb van jongs af aan al een passie voor kinderen en vind het daarom ontzettend leuk dat ik van mijn passie mijn baan heb kunnen maken. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en dat maakt het werken met kinderen zo leuk.

Ik zit als sinds mijn 12de op hockey en ben in mijn vrije tijd dus veel bij de hockeyclub in Etten-Leur te vinden. Ook vind ik het heerlijk om een rondje te wandelen met de hond, lekker te winkelen of om samen met mijn familie en vrienden te zijn.

Ik kijk er naar uit om nog meer ervaring op te doen binnen Het Toverbloempje!