Sport BSO Etten-Leur

Hallo allemaal,

Mijn naam is Janneke Kop, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Roosendaal. Vanaf 1 februari zal ik aan de slag gaan bij Het Toverbloempje! Ik zal als assistent leidinggevende van de sport BSO in Etten-Leur gaan starten! De afgelopen 6 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de kinderopvang, dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij de BSO!

Verder ben ik in mijn vrije tijd graag op pad. Festivals, weekendjes weg, op pad met vrienden en reizen. Vorig jaar ben ik dan ook een half jaar op reis geweest in Azië, een ervaring om nooit te vergeten!

Ik vind het belangrijk om naar ieder kind als individu te kijken. Ieder kind is anders en heeft zijn eigen ontwikkeling. Het dagelijks bezig zijn met de kinderen en het stimuleren van deze ontwikkeling maakt mij gelukkig. Samen kijken naar behoeftes en inspelen hierop. Verder vind ik het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren zodat ieder kind zichzelf kan zijn!

Ik heb heel erg zin om aan de slag te gaan bij het toverbloempje! Tot snel


Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.


Mijn naam is Pamela, geboren op 8 juni 1998 en woon samen met mijn vriend Stefan in Hoogerheide.

Ik kom het team van Het Toverbloempje versterken en ben inzetbaar op elke locatie van Het Toverbloempje. Ik heb hiervoor 8,5 jaar in de animatie op vakantieparken gewerkt. Ik vind het leuk om te knutselen, schminken of andere creatieve bezigheden te doen met kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn eigen fotografie bedrijfje Pamsshooting, schmink en acteer ik op Halloween evenementen en in de weekend pas ik graag op kinderen.


 

Hallo,

Mij naam is Nicky Roovers, geboren op 18 maart 2003 en ik woon samen met mijn ouders in Oosterhout. Ik houdt erg van sport, doe zelf al 12 jaar aan voetbal en ben ook bezig met fitness. Ik heb de opleiding leidinggevende leisure en hospitality afgerond en mag nu een mooie stap maken door bij het toverbloempje te mogen werken.

Ik zal 4 dagen in de week werken als medewerker en kijk daar erg naar uit.

Hopelijk zie ik jullie snel!


Mijn naam is Hein Vriends, geboren op 14-02-1985, en ik ben getrouwd met Nicole. Samen hebben we twee kinderen: Niene, geboren in 2013, en Jesse, geboren in 2015. Wij wonen in Wernhout.

Thuis vind ik het fijn om bezig te zijn met mediteren, alles rondom mindset, wandelen, puzzelboekjes en het beleven van avonturen met ons gezin.

Na 10 jaar als buschauffeur en het afronden van 75% van de Pabo, ben ik overgestapt naar de kinderopvang. Misschien herinneren sommige ouders van locatie Zundert mij nog van 3 jaar geleden, toen ik ook werkzaam was bij Het Toverbloempje. De afgelopen 3 jaar heb ik gewerkt als meewerkend voorman in een kwekerij.

Sinds 1 januari 2023 ben ik terug bij Het Toverbloempje. Als algemeen assistent ben ik op alle locaties te vinden. Als BSO-coördinator coach ik onze 3 BSO-locaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ICT-taken, waarbij ik onderzoek hoe we efficiënter kunnen werken, de website onderhoud en nieuwe ICT-ideeën coördineer en implementeer.

Ik vind het van essentieel belang dat ieder kind zichzelf mag zijn en zich kan ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. We dienen te denken vanuit het kind, waarbij we vooral kijken naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. Het omdenken van problemen naar mogelijkheden biedt prachtige kansen.