Medewerkers kantoor – inval Etten-Leur

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en ik woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 – 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de locaties te vinden en kan zo inspelen op de behoeftes van de teams. Dat zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de medewerkers, kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.


 

Mijn naam is Lincy van Unen-Disco, geboren op 13 februari 1997 en woon samen met mijn man Thom en twee zoontjes Xem (december 2021) en Rev (april 2023) in Roosendaal. Per 1 februari 2024 kom ik het managementteam bij het Toverbloempje versterken als Manager voor de locaties in Etten-Leur.

Een betrokken, kwaliteitsgericht en warm-zakelijke manager, dat is hoe ik mezelf omschrijf. De warme, persoonlijke sfeer en ouderparticipatie is voor mij belangrijk. Het werken aan een hoogwaardige vorm van verzorging wil ik graag aan bijdrage. Werken met talenteninzet, initiatieven en ontwikkeling maakt het dat je samen kunt groeien.

Ik krijg er ontzettend veel energie van om bij te dragen aan de ontwikkeling van andere professionals. Kinderen zien ontwikkelen en te zorgen dat professionals hier een bijdrage aan kunnen leveren. Ja dat is mijn passie!

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Het Toverbloempje!


Mijn naam is Anne-Marie Schreuder, geboren op 11-11-1994 en woon samen met mijn vriend in Sprang-Capelle. Met veel plezier sta ik deels op de peutergroep en vervul ik de functie van assistent leidinggevende in Etten-Leur. Momenteel volg ik de studie Toegepaste Psychologie met een specialisatie in kinderpsychologie en pedagogiek.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje en sta ik met veel plezier op de Peutergroep. Ik sta bekend om mijn vrolijkheid en creativiteit. En natuurlijk om mijn voorleesmomenten die vaak terugkomen. Ik vind het ontzettend belangrijk om kinderen op een positieve manier te benaderen en hen te ondersteunen in hun autonomie.

Daarnaast ben ik bij het Toverbloempje in Etten-Leur werkzaam als assistent leidinggevende en ondersteun ik de leidinggevende met verschillende administratieve taken.

In mijn vrije tijd sta ik veel op de planken door te spelen, dansen en zingen; dus ik ben erg bekend met zelfexpressie en neem dit graag mee in mijn dagelijkse werkzaamheden.


Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt bij een leuk gezin in Breda.

Bij het Toverbloempje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot VE trainer. Daarnaast voer ik verschillende administratieve taken uit en komt u me regelmatig op alle groepen tegen. Begin 2024 heb ik de beslissing gemaakt om juist weer meer op de groep te staan en zal ik onder andere meer te vinden zijn op het kinderdagverblijf in Zundert.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar de kinderopvang komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan naar het bos en we spelen spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen, puzzelen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.


Mijn naam is Laura Wensing, geboren op 26 mei 1980 en woon samen met mijn labradoodles Bente en Lobke in Breda.

Ik ga aan de slag als pedagogisch medewerker in opleiding. Ik heb al bij verschillende organisaties ervaring opgedaan en ga nu met veel zin starten bij het Toverbloempje.

Hopelijk zie ik jullie snel. Groetjes Laura


Mijn naam is Pamela, geboren op 8 juni 1998 en woon samen met mijn vriend Stefan in Hoogerheide.

Ik kom het team van Het Toverbloempje versterken en ben inzetbaar op elke locatie van Het Toverbloempje. Ik heb hiervoor 8,5 jaar in de animatie op vakantieparken gewerkt. Ik vind het leuk om te knutselen, schminken of andere creatieve bezigheden te doen met kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn eigen fotografie bedrijfje Pamsshooting, schmink en acteer ik op Halloween evenementen en in de weekend pas ik graag op kinderen.


Mijn naam is Anita Hagenaars. Ik ben geboren op 8 april 1960 en woon met mijn twee kinderen samen in Bergen op Zoom.

Toen mijn oudste dochter naar de peuterspeelzaal ging ben ik meegegaan als vrijwilligster. Inmiddels ben ik alweer 30 jaar werkzaam als pedagogisch medewerkster. De eerste 15 jaar als peuterspeelzaalleidster. De laatste 9 jaar vooral als Nanny aan huis.

Tussentijds heb ik invalwerk gedaan bij verschillende kinderopvangorganisaties op verschillende groepen. Nu mijn gastkinderen ouder worden en niet langer opvang nodig hebben, wilde ik graag weer terug op de groep. Ik miste de groepsdynamiek en het samenwerken in een team.

De indruk die ik van het Toverbloempje tot nu toe heb gekregen sluit helemaal aan bij mijn eigen visie. Ik hoop dan ook nog een paar jaar te mogen genieten van blije en gelukkige kinderen.


Mijn naam is Antoinette de Rijke, geboren op 15 Februari 1991 en ik woon samen met mijn vriend Bob en twee jongens Bas (2019) en Jim (2021) in Kruisland op een woonboerderij.

In mijn vrije tijd ben ik veel buiten met de jongens tussen de dieren te vinden. Ook zwem ik graag en gaan we veel met het gezin en/of vrienden er graag op uit.

In april 2023 ben ik begonnen als groepshulp, voor mij is dit een hele nieuwe geweldige uitdaging! Voormalig was ik pararveterinair op kleine huisdieren praktijk en een paarden praktijk. Ik had het hier goed naar mij zin maar wilde graag een nieuwe weg inslaan en mijn andere passie gaan beginnen. Heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een open sollicitatie gestuurd naar ’t Toverbloempje. Hier werd ik met open armen ontvangen en kreeg ik een mooie kans om te starten als groepshulp. Mijn taken zullen variëren van huishoudelijke taken tot het begeleiden van mijn collega’s bij de uitstapjes met de kinderen. Je zult mijn tegen komen op maandag en donderdag op locatie ‘t Toverbloempje Etten-Leur.


Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.