Missie Visie

Missie 

Het is onze missie om op een betrokken wijze; liefdevolle, verantwoordelijke en kwalitatief hoge kinderopvang aan te bieden aan de belangrijkste mensen op deze wereld; onze kinderen.

Wij hechten veel waarde aan veiligheid, verbondenheid, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van kinderen, ouders en onze medewerkers.

Wij vinden dat ieder kind bij het Toverbloempje moet kunnen zijn en worden wie hij is. Door steeds te zorgen voor innovatie Toverbloempje breed, zorgen wij voor een groeiende en stimulerende omgeving. De omgeving bij het Toverbloempje is bewust huiselijk en vertrouwd, zodat onze kinderen zich veilig voelen om zich te kunnen ontwikkelen op alle gebieden.

Visie:

Huiselijk en vertrouwd

Doormiddel van een huiselijk en vertrouwde sfeer voelen kinderen zich veilig en vertrouwd en kunnen wij bij Het Toverbloempje de emotionele veiligheid waarborgen. We bieden structuur en voorspelbaarheid door het aanwezig laten zijn van vertrouwde gezichten en een vast dagritme.

Innovatief

Bij Kinderopvang Het Toverbloempje zijn we op onze eigen unieke wijze, binnen de kaders die bij ons passen, continu in ontwikkeling. We hanteren bijvoorbeeld een positieve opvoedstijl waarbij de behoefte van het kind centraal staat. 

Zijn en worden wie je bent

Het worden wie je bent staat bij Het Toverbloempje voorop in de ontwikkeling. Elk kind mag er zijn, op ieder zijn eigen manier en zicht ontwikkelingen op ieder zijn eigen tempo.

Persoonlijk en betrokken

Bij Het Toverbloempje richten wij ons op de betrokkenheid van ouders en medewerkers. Zij denken mee in processen waardoor de opvang zoveel mogelijk aansluit op de persoonlijke wensen van zowel ouders als medewerkers.

Benieuwd naar de uitgebreide missie en visie van Het Toverbloempje? Klik hier