Peutergroep Woensdrecht

Mijn naam is Marlou Jansen, geboren 19 maart 1985 en woon samen met mijn vriend en drie kinderen in Ossendrecht.

Ik werk al 17 jaar met veel plezier in de kinderopvang. En mag vanaf 1 maart het team in Woensdrecht komen versterken. Ik heb er al enorm veel zin! In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en ben ik vaak met mijn kinderen op pad, lekker samen naar het bos of mountainbiken. Ook spreek ik graag met vriendinnen af en hou ik van winkelen.

In de afgelopen 17 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als pedagogische medewerkster in de verschillende organisatie waar ik heb gewerkt. Ik vind het alle belangrijkste dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik hou erg van knutselen, liedjes zingen, boekjes lezen en lekker erop uit gaan. Ik kijk er al erg naar uit om bij het Toverbloempje aan de slag te gaan!

groetjes Marlou


 

Mijn naam is Christel van Dam, geboren op 29 november 1994 en woon samen met mijn vriend/verloofde Danny in Steenbergen.

Door onze verhuizing van Rotterdam naar Steenbergen moest ik opzoek naar een nieuwe baan. Gelukkig heb ik die gevonden bij Het Toverbloempje en mag ik daar starten op 15 januari.
Zelf werk ik al iets langer dan 10 jaar in de kinderopvang met veel plezier. Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, maar met peuters werken vind ik het leukst. De kinderen een leuke dag bezorgen vind ik belangrijk en daarnaast ze helpen bij hun ontwikkeling, doe ik graag!
Naast werken vind ik ontspanning en leuke dingen doen heel belangrijk. Er op uit gaan of juist op de bank film/series kijken, vind ik beide dus heerlijk om te doen ;).

Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging bij Het Toverbloempje. Als er vragen zijn, stel ze gerust aan mij. Tot snel!


Mijn naam is Timothy Roeken, geboren op 14 juli 1993 en ik woon samen met mijn hond hachi in Hoogerheide.

Na 15 jaar gewerkt te hebben in de horeca heb ik de keuze gemaakt om de opleiding pedagogisch medewerker te volgen. Mijn passie is ontstaan door het geven van kinderfeesten en de interactie met mijn neefjes en nichtjes.

Naast mij werk ben ik veel op de weg te vinden. Ik hou van reizen en mooie plekken ontdekken, samen met mij hond. Ook ben ik veel met mij neefjes en nichtjes op stap. Ik vind het belangrijk dat hun veel buiten zijn en ik geniet ervan om leuke activiteiten met hun te ondernemen.