Medewerkers kantoor – inval Zundert

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en ik woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 – 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de locaties te vinden en kan zo inspelen op de behoeftes van de teams. Dat zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de medewerkers, kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.


Mijn naam is Dianca Benoist, geboren op 29 mei 1969 en woon in Teteringen. Na het afronden van de opleiding HBO-SPH heb ik 5 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een medisch kinderdagverblijf in Roosendaal.

Hierna ben ik in Teteringen aan de slag te gaan bij Fleks kinderopvangorganisatie. Hier was ik verantwoordelijk voor de coaching van pedagogisch medewerkers op het gebied van pedagogische kwaliteit en veiligheid.

Na hier 10 jaar met veel plezier te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar Pluk de Dag kinderdagverblijf in Oosterhout waar ik 13 jaar locatiemanager heb mogen zijn.

Al een aardig tijdje in de kinderopvangbranche dus en altijd met heel veel plezier en passie !! Ik sta dan ook te popelen om samen tet de kinderen, ouders en collega’s van het Toverbloempje deze passie voort te zetten.

Ik geloof dat opvoeden een kunst is en een goede samenwerking tussen ouders en kinderdagverblijf van groot belang is. Dat een ouder ons dat vertrouwen geeft , zie ik als een grote eer.

 


Mijn naam is Danielle van Dam, geboren op 10 april 1994 .Ik woon samen met mijn man Rowin en zoontje Jake in Roosendaal.

Per 1 februari ben ik werkzaam als assistent leidinggevende op de locatie Zundert.

In mijn vrije tijd houd ik van shoppen en leuke dingen doen met mijn gezinnetje. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren en ik ben graag creatief bezig.

Ik heb altijd al de passie gehad om met kinderen te werken en ze een zo leuk mogelijke tijd te geven. Ik ben dan ook begonnen met de opleiding Leisure and Hospitality en heb veel leuke activiteiten georganiseerd in de recreatiebranche.
Na een tijdje kwam ik erachter dat ik het verzorgende stukje van met kinderen werken en de ontwikkeling van kinderen begeleiden ook wel heel interessant vond. Ik ben gestart met de opleiding pedagogisch medewerker en heb mijn diploma behaald.

Ik vind het erg belangrijk om kinderen een veilige plek te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn en zich vertrouwd voelen. En daarnaast vind ik het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van andere pedagogisch medewerkers. Ik kijk hier ook naar uit om deze functie bij Het Toverbloempje te gaan vervullen. Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten.

 


Mijn naam is: Daniek Bakker-Gijzen, geboren op 01-03-1995 en woon samen met mijn man, dochter (2020), zoon (2021) en bonuszoon (2009) in Roosendaal. Momenteel vervul ik de functie van regio manager van de locaties in Zundert en Etten-leur.

Mijn passie voor kinderen is geboren uit het grote samengestelde gezin (9 kinderen) waar ik vandaan kom. Het gezin van mijn opa (15 kinderen) was nog veel groter waardoor ik naast mijn jongere broertjes/zusjes ook een hoop neefjes en nichtjes heb die ik van jongs af aan mee op sleeptouw neem.

In 2019 ben ik begonnen met studeren in de richting van pedagogiek. Eerder werkte ik in een managementfunctie in de horeca en in het HR vak. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik van mijn passie voor kinderen waar ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben mijn werk wilde maken. Dat is snel gelukt, want al snel behaalde ik mijn papiertje om de werkvloer op te kunnen. Hier wilde ik meters maken als pedagogisch medewerker met als doel door te groeien. Net zoals dat de kinderen altijd in ontwikkeling zijn wil ik mezelf ook altijd door blijven ontwikkelen. Sinds 2022 ben ik pedagogisch coach en kan ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling overbrengen op de medewerkers. Op deze manier wordt de visie en de kwaliteit van onze kinderopvang gewaarborgd.

Met veel plezier oefen ik mijn functie uit met als doel een veilige haven te bieden voor kinderen, ouders en medewerkers.


 

Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt bij een leuk gezin in Breda.

Bij het Toverbloempje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot VE trainer. Daarnaast voer ik verschillende administratieve taken uit en komt u me regelmatig op alle groepen tegen. Begin 2024 heb ik de beslissing gemaakt om juist weer meer op de groep te staan en zal ik onder andere meer te vinden zijn op het kinderdagverblijf in Zundert.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar de kinderopvang komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan naar het bos en we spelen spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen, puzzelen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.


Mijn naam is: Hein Vriends, geboren op 14-02-1985 en ik ben getrouwd met Nicole; samen hebben we twee kinderen: Niene (2013) en Jesse (2015). We wonen samen in Wernhout.

Thuis vind ik het fijn om bezig te zijn met mediteren, alles rondom mindset, wandelen, puzzelboekjes en samen met het gezin belevenissen maken.

Na 10 jaar als buschauffeur en na afronden van 75% van de Pabo ben ik de kinderopvang ingerold. Sommige ouders zullen mij misschien nog wel kennen van 3 jaar geleden, toen ben ik ook werkzaam geweest bij het Toverbloempje. In de 3 jaar hierna ben ik werkzaam geweest in de kwekerij als meewerkend voorman.

Sinds 1 januari 2023 ben ik terug bij Het Toverbloempje. Als algemeen assistent ben ik op alle locaties te vinden. Hierbij hou ik mezelf als BSO coördinator o.a. bezig met het coachen van onze 3 BSO locaties; ook heb ik ICT in mijn takenpakket zitten hierin onderzoek ik hoe we nog efficiënter kunnen werken, onderhoud ik de website en coördineer nieuwe ICT ideeën die we in de praktijk uitrollen.

Ik vind het van belang dat ieder kind mag zijn wie hij is en zich mag ontwikkelen in een eigen tempo. Hierbij vind ik het belangrijk dat we vanuit het kind denken en daarbij vooral kijken naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. Problemen omdenken naar mogelijkheden zorgt voor prachtige kansen.

 


Mijn naam is Anita Hagenaars. Ik ben geboren op 8 april 1960 en woon met mijn twee kinderen samen in Bergen op Zoom.

Toen mijn oudste dochter naar de peuterspeelzaal ging ben ik meegegaan als vrijwilligster. Inmiddels ben ik alweer 30 jaar werkzaam als pedagogisch medewerkster. De eerste 15 jaar als peuterspeelzaalleidster. De laatste 9 jaar vooral als Nanny aan huis.

Tussentijds heb ik invalwerk gedaan bij verschillende kinderopvangorganisaties op verschillende groepen. Nu mijn gastkinderen ouder worden en niet langer opvang nodig hebben, wilde ik graag weer terug op de groep. Ik miste de groepsdynamiek en het samenwerken in een team.

De indruk die ik van het Toverbloempje tot nu toe heb gekregen sluit helemaal aan bij mijn eigen visie. Ik hoop dan ook nog een paar jaar te mogen genieten van blije en gelukkige kinderen.


Mijn naam is Wendy Sohilait. Ik ben geboren op 14 december 1981 in Breda. Ik woon samen met mijn 3 kinderen (2005-2008-2013) en ons hondje Guapo in Etten-Leur.

Na een hele lange tijd thuis te hebben gezeten, ben ik er klaar voor om te gaan werken. Ik pas soms ook op mijn neefje en kleine kinderen van een vriendin en vind dat leuk om te doen, omdat ik ze kan vermaken en ze zich veilig en vertrouwt voelen.

Ondanks dat ik geen diploma heb voor pedagogisch medewerker, ben ik toch erg blij dat ik als groepshulp een handje kan helpen waar nodig is. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te haken, lezen en serie of films kijken. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen.

Ik kijk er erg naar uit om te beginnen als groepshulp bij het Toverbloempje.


 

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.