Medewerkers kantoor – inval Zundert

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en ik woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 – 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de locaties te vinden en kan zo inspelen op de behoeftes van de teams. Dat zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de medewerkers, kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.


Mijn naam is: Denise Janssen ik ben geboren op 30 augustus 1986. Ik woon samen met mijn partner Niklas en onze 3 zoons, Tiebe (6jaar),Steije (5jaar) en Wopke (3jaar) in Wagenberg.

Ik ben geboren in Nijmegen. Gelderland heb ik verlaten op 19 jarige leeftijd en ben PABO gaan studeren. Naast het studeren had een bijbaan in de horeca. Al erg snel ontdekte ik (en zij) mijn commerciële en leidinggevende talenten. Snel groeide ik door tot filiaalmanager en kreeg ik op jonge leeftijd al erg veel verantwoordelijkheden. Hier heb ik altijd enorm van genoten! Na 12 jaar heb ik de horeca ingewisseld voor de kinderopvang.

Ik heb voor kleinschalige kinderdagverblijven gewerkt met verschillende soorten visies. Op mijn vorige werkplek heb ik de rol als pedagogisch coach bekleed. Door de jaren heen heb ik mezelf erg goed leren kennen. Ik zie kinderen graag zoals ze zijn, als individu, ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op eigen wijze en tempo. Ik begeleid ze graag in het proces om te worden wie ze zijn. Dit geldt overigens niet alleen voor de kinderen maar ook zeker voor volwassenen!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn vader te sleutelen aan mijn Fiat500 uit 1969. Voetballen met de jongens en naar voetbal kijken vind ik ook heerlijk om te doen. Ik geniet van de Italiaanse keuken en ga erg graag uit eten. Wanneer ik mijn hoofd leeg wil maken loop ik een rondje hard of een avond met vriendinnen is dan een goede manier.

Vanaf 6 Februari start ik als leidinggevende bij Het Toverbloempje op de locatie in Zundert. Ik heb heel veel zin om te starten en ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Tot snel! Liefs, Denise


Mijn naam is: Daniek Bakker-Gijzen, geboren op 01-03-1995 en woon samen met mijn man, dochter (2020), zoon (2021) en bonuszoon (2009) in Roosendaal. Momenteel vervul ik de functie van regio manager.

Mijn passie voor kinderen is geboren uit het grote samengestelde gezin (9 kinderen) waar ik vandaan kom. Het gezin van mijn opa (15 kinderen) was nog veel groter waardoor ik naast mijn jongere broertjes/zusjes ook een hoop neefjes en nichtjes heb die ik van jongs af aan mee op sleeptouw neem.

In 2019 ben ik begonnen met studeren in de richting van pedagogiek. Eerder werkte ik in een managementfunctie in de horeca en in het HR vak. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik van mijn passie voor kinderen waar ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben mijn werk wilde maken. Dat is snel gelukt, want al snel behaalde ik mijn papiertje om de werkvloer op te kunnen. Hier wilde ik meters maken als pedagogisch medewerker met als doel door te groeien. Net zoals dat de kinderen altijd in ontwikkeling zijn wil ik mezelf ook altijd door blijven ontwikkelen. Sinds 2022 ben ik pedagogisch coach en kan ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling overbrengen op de medewerkers. Op deze manier wordt de visie en de kwaliteit van onze kinderopvang gewaarborgd.

Met veel plezier oefen ik mijn functie uit met als doel een veilige haven te bieden voor kinderen, ouders en medewerkers.


Mijn naam is: Hein Vriends, geboren op 14-02-1985 en ik ben getrouwd met Nicole; samen hebben we twee kinderen: Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout. Thuis vind ik het heerlijk om samen met Nicole te haken in de bank, lange wandelingen te maken met Nicole, te voetballen met Jesse en samen met Niene piano te spelen. Op zaterdag sta ik als trainer/leider langs de kant bij VV Wernhout JO8.

Na 10 jaar als buschauffeur en na afronden van 75% van de Pabo ben ik de kinderopvang ingerold. Sommige ouders zullen mij misschien nog wel kennen van 3 jaar geleden, toen ben ik ook werkzaam geweest bij het Toverbloempje.

Na 2,5 jaar in de kwekerij gewerkt te hebben ben ik helemaal klaar om terug te komen. Ik zal vooral te vinden zijn op de BSO. Daarnaast zal ik als assistent leidinggevende ondersteunde taken gaan uitvoeren.

Ik vind het belangrijk dat we vanuit het kind denken en daarbij vooral kijken naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. Problemen omdenken naar mogelijkheden zorgt voor prachtige kansen.


Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt in een leuk gezin in Breda.

Bij het Toverbloempje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot VVE Coach. Daarnaast voer ik verschillende administratieve taken uit en komt u me regelmatig op alle groepen tegen.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar het kinderdagverblijf komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan graag naar het bos, de kinderboerderij en we spelen heel graag spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.


 

Mijn naam is Soretha van de Beek, geboren op 25/12/1980 in Zuid Afrika en woon samen met mij man Marco van de Beek, en twee kinderen Rohan 12 jaar en Annebel 8 jaar oud in Bosschenhoofd.

In 2016 hebben wij de keuze gemaakt om op avontuur te gaan. Dus, wij namen afscheid van onze familie en vrienden, verkochten alles en stapte op een vliegtuig naar Nederland.  Een beslissing waarvan wij geen spijt hebben.

Ik heb een achtergrond in de detailhandel, maar toch vind ik het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Ik begon een thuisstudie als onderwijsassistent in 2020 en ben afgestudeerd in 2022.  Tijdens mijn stage werd het toch duidelijk voor mij dat de informelere sfeer van een kinderdagverblijf en BSO meer aantrekkelijk is voor mij dan het werken in een basisschool.

Om met kinderen te werken is echt een passie van mij.  Ik vind het geweldig die manier waarop ze naar de wereld kijken, hun zin van humor en hoe ze dingen ervaren.


 

 

Mijn naam is Monique Ververgaart, geboren op 11 juni 1976. Ik woon samen met mijn vriend Patrick en dochters Sandy (22), Iris (21) en Lynn (16) en onze twee honden Puck en Teddy in Oudenbosch.

In mijn vrije tijd  ga ik graag naar theater en hou ik erg van wandelen in de mooie natuur. Ook gezellig eten met vriendinnen of familie doe ik graag. Ik heb veel zin in mijn nieuwe avontuur bij Het toverbloempje. Ik zal 3 dagen in Zundert aan de slag gaan als groepshulp en 1 dag in Etten-leur bij de sport BSO .

Ik kijk er naar uit om samen er een mooie , gezellige en leerzame tijd van te maken.

Tot snel Groetjes, Monique


Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.