Medewerkers kantoor – inval Woensdrecht

Mijn naam is: Leslie Vermonden, geboren op 30-04-1990 en ik woon samen met mijn vriend en zoontjes (2017 – 2020) in Schijf.

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Het Toverbloempje ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang. Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de locaties te vinden en kan zo inspelen op de behoeftes van de teams. Dat zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de medewerkers, kinderen en ouders speelt.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt, dat er oog is voor het feit dat ieder kind anders is en dat er ingespeeld wordt op de behoefte van het kind. Maar vooral dat het kind een leuke dag heeft beleefd op het Toverbloempje, dat geeft mij voldoening.


Mijn naam is: Lindsey Zuidhof- Kosten, geboren op 01-09-1993 en woon samen met mijn man Boy en mijn 2 kinderen van 2 en 4 jaar in Kruisland. In mijn vrije tijd ga ik er vooral graag op uit met mijn kinderen om weer lekker alles te ontdekken en zijn we graag lekker buiten of bezig.

Voor sommige ben ik niet geheel onbekend want ik ben weer terug van weg geweest en ik heb weer heel veel zin om aan de slag te gaan binnen Het Toverbloempje.

Ik zal vooral het management gaan ondersteunen maar jullie zullen me vast en zeker ook wel eens op de groep zien. Vanaf 23 oktober mag ik weer lekker aan de slag binnen Het Toverbloempje!

Tot snel.


 

 

Mijn naam is: Daniek Bakker-Gijzen, geboren op 01-03-1995 en woon samen met mijn man, dochter (2020), zoon (2021) en bonuszoon (2009) in Roosendaal. Momenteel vervul ik de functie van regio manager van de locaties Woensdrecht en Zundert.

Mijn passie voor kinderen is geboren uit het grote samengestelde gezin (9 kinderen) waar ik vandaan kom. Het gezin van mijn opa (15 kinderen) was nog veel groter waardoor ik naast mijn jongere broertjes/zusjes ook een hoop neefjes en nichtjes heb die ik van jongs af aan mee op sleeptouw neem.

In 2019 ben ik begonnen met studeren in de richting van pedagogiek. Eerder werkte ik in een managementfunctie in de horeca en in het HR vak. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik van mijn passie voor kinderen waar ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben mijn werk wilde maken. Dat is snel gelukt, want al snel behaalde ik mijn papiertje om de werkvloer op te kunnen. Hier wilde ik meters maken als pedagogisch medewerker met als doel door te groeien. Net zoals dat de kinderen altijd in ontwikkeling zijn wil ik mezelf ook altijd door blijven ontwikkelen. Sinds 2022 ben ik pedagogisch coach en kan ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling overbrengen op de medewerkers. Op deze manier wordt de visie en de kwaliteit van onze kinderopvang gewaarborgd.

Met veel plezier oefen ik mijn functie uit met als doel een veilige haven te bieden voor kinderen, ouders en medewerkers.


Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt bij een leuk gezin in Breda.

Bij het Toverbloempje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot VE trainer. Daarnaast voer ik verschillende administratieve taken uit en komt u me regelmatig op alle groepen tegen. Begin 2024 heb ik de beslissing gemaakt om juist weer meer op de groep te staan en zal ik onder andere meer te vinden zijn op het kinderdagverblijf in Zundert.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar de kinderopvang komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan naar het bos en we spelen spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen, puzzelen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.

.


Mijn naam is Anita Hagenaars. Ik ben geboren op 8 april 1960 en woon met mijn twee kinderen samen in Bergen op Zoom.

Toen mijn oudste dochter naar de peuterspeelzaal ging ben ik meegegaan als vrijwilligster. Inmiddels ben ik alweer 30 jaar werkzaam als pedagogisch medewerkster. De eerste 15 jaar als peuterspeelzaalleidster. De laatste 9 jaar vooral als Nanny aan huis.

Tussentijds heb ik invalwerk gedaan bij verschillende kinderopvangorganisaties op verschillende groepen. Nu mijn gastkinderen ouder worden en niet langer opvang nodig hebben, wilde ik graag weer terug op de groep. Ik miste de groepsdynamiek en het samenwerken in een team.

De indruk die ik van het Toverbloempje tot nu toe heb gekregen sluit helemaal aan bij mijn eigen visie. Ik hoop dan ook nog een paar jaar te mogen genieten van blije en gelukkige kinderen.


 

Het Toverbloempje is ook een leerbedrijf, wij hebben met regelmaat stagiaires op de groep.