SportBSO Woensdrecht

Mijn naam is Marjanne Van Mil ,geboren op 19 juli 1980 ,ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 lieve jongens.

Sport is een rode draad in mijn leven en dit is ontstaan door op een jonge leeftijd op advies van een docent meer te bewegen vanwege onzekerheid en dromerigheid.

Al snel kwam ik in aanraking  met verschillende sporten en uiteindelijk vond ik in zwemmen mijn passie!
Daarna ben ik op mijn 12 jarige leeftijd triatlon  ( zwemmen, fietsen, lopen )  gaan beoefenen en was er best goed in.
Bij de Nederlandse selectie gezeten en verschillende titels behaald. Maar toen  kwam er een eind aan in 1999 en was ik net niet goed genoeg en te jong voor de Olympische spelen en daar ging een droom. Dus op richting een volgende droom en dit was sportinstructrice worden bij defensie dit is ook gelukt!

Eerst een paar jaar de landmacht en afgesloten bij luchtmacht van jaar 2001 tot en met 2019. Zelf een keuze gemaakt om te stoppen en had defensie niet willen missen! Wel realistisch blijven met een gezin en mijn gezondheid. Tijdens en daarna verschillende opleidingen gedaan. Van: sportopleiding ,zwemdocent ,fitness, yoga docent en trauma/ mindfulness cognitieve therapeut tot orthomoleculaire voedingsdeskundige, parkinson trainer en overige cursussen best mijn rugzak gevuld.  Na defensie nog gewerkt als revalidatie trainer en in een zorghuis als bewegingsagoog. Maar nu mag ik mijn passie sport uitzetten binnen  Sport BSO Woensdrecht en klopt mijn rode draad weer!

Met veel liefde hoop ik kinderen ook zo enthousiast in beweging met fit en fun te krijgen! In April begonnen en mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag Sport BSO Woensdrecht.


Mijn naam is Timothy Roeken, geboren op 14 juli 1993 en ik woon samen met mijn hond hachi in Hoogerheide.

Na 15 jaar gewerkt te hebben in de horeca heb ik de keuze gemaakt om de opleiding pedagogisch medewerker te volgen. Mijn passie is ontstaan door het geven van kinderfeesten en de interactie met mijn neefjes en nichtjes.

Naast mij werk ben ik veel op de weg te vinden. Ik hou van reizen en mooie plekken ontdekken, samen met mij hond. Ook ben ik veel met mij neefjes en nichtjes op stap. Ik vind het belangrijk dat hun veel buiten zijn en ik geniet ervan om leuke activiteiten met hun te ondernemen.


Mijn naam is Hein Vriends, geboren op 14-02-1985, en ik ben getrouwd met Nicole. Samen hebben we twee kinderen: Niene, geboren in 2013, en Jesse, geboren in 2015. Wij wonen in Wernhout.

Thuis vind ik het fijn om bezig te zijn met mediteren, alles rondom mindset, wandelen, puzzelboekjes en het beleven van avonturen met ons gezin.

Na 10 jaar als buschauffeur en het afronden van 75% van de Pabo, ben ik overgestapt naar de kinderopvang. Misschien herinneren sommige ouders van locatie Zundert mij nog van 3 jaar geleden, toen ik ook werkzaam was bij Het Toverbloempje. De afgelopen 3 jaar heb ik gewerkt als meewerkend voorman in een kwekerij.

Sinds 1 januari 2023 ben ik terug bij Het Toverbloempje. Als algemeen assistent ben ik op alle locaties te vinden. Als BSO-coördinator coach ik onze 3 BSO-locaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ICT-taken, waarbij ik onderzoek hoe we efficiënter kunnen werken, de website onderhoud en nieuwe ICT-ideeën coördineer en implementeer.

Ik vind het van essentieel belang dat ieder kind zichzelf mag zijn en zich kan ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. We dienen te denken vanuit het kind, waarbij we vooral kijken naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. Het omdenken van problemen naar mogelijkheden biedt prachtige kansen.