Babygroep Zundert

Mijn naam is: Kayleigh Leijten, geboren op 13-05-1998 En woon samen met mijn vriend sinds ’23 in Achtmaal. Per 15 april ’24 kom ik met veel plezier het team versterken. Je zult mij zien op de ma, di, wo en vr.

Na 4 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in de kinderopvang heb ik de overstap gemaakt naar jeugdzorg, waar ik gewerkt heb met jongeren tussen de 12 en 18 jaar.

Na ander halfjaar voor de klas te hebben gestaan bij het zorgplein op een VSO-school ben ik erachter gekomen dat mijn hart echt bij de allerkleinste ligt. Wat maakt het dat mijn hart bij de kleintjes ligt? De glimlach die jij elke dag op hun gezichtjes kan toveren, de liefdevolle band die je met ze opbouwt, de veilige en vertrouwde omgeving die ik kan bieden waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen tot een zelfstandige en zelf verzekerde individu.

Om mij steeds verder te specialiseren op het gebied van de ontwikkeling van het kind. Vind ik het interessant en van belang om cursussen en opleidingen te volgen. Denk hierbij aan het herkennen van kinderziektes tot kindermishandeling maar ook jeugd en gezin professional. Op deze manier ontwikkel ik mij steeds verder op het gebied van de ontwikkeling van het jonge kind maar ook het oudere kind.  Met mijn kennis geloof ik dat ik kinderen en ouders kan bieden waar zei behoeften aan hebben op een gestructureerde, duidelijke, liefdevolle en veilige manier.

Als hobby’s doe ik het liefste duiken, wandelen in de natuur en koken vind ik heerlijk om te doen. Ik vind het fijn om buiten te zijn en prachtige foto’s te maken van de natuur. Familie en vrienden zijn voor mij ook erg belangrijk en vind het heerlijk om met hun mooie herinneringen te maken. Maar het allerleukste vind ik als mijn neefjes komen logeren en dat ons hele huis een kinder speelparadijs is.

Groetjes Kayleigh


 

Mijn naam is Tatiana Langenberg, geboren op 30-06-1993 en woon samen met mijn vriend Axel en 2 katten Dotje & Dash in Putte.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om thuis een serie te bingewatchen of eens de natuur in te gaan en een mooie wandeling te gaan maken, ook ga ik graag lekker uit eten of kom ik graag samen met mijn vriendinnen voor een leuke avond.

Ik heb 5 jaar als project administratie assistente gewerkt op de BASF in Antwerpen en vond dat het tijd werd om een nieuwe weg in te slaan en iets te gaan doen waar mijn hart ligt, het werken met kinderen.

Ik heb daarom ook enorm veel zin om een bij Het Toverbloempje te beginnen en nieuwe avonturen te gaan beleven.


Mijn naam is Kaylee Nouws en ik ben 26 jaar oud. Afgelopen januari 2023 ben ik getrouwd met mijn man Jens en sinds afgelopen maart 2023 hebben wij een huis gekocht in Zundert. Het betreft een klushuis en wij verwachten een jaar te klussen tot ons huis helemaal duurzaam en gerenoveerd is. We hopen in februari 2024 in te trekken samen met onze kat Moos.

Buiten het klussen om vind ik het leuk om Nederlandse (tv)series te kijken op Videoland, te borrelen met vrienden en tijd te spenderen met mijn familie. Vooral met met mijn neefje en nichtje.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gestudeerd in Den Bosch. Daarna heb ik een vervolg HBO opleiding gevolgd waarin management, ondernemerschap, coachen en pedagogiek centraal stonden. Helaas heb ik deze studie op een half jaar niet af kunnen maken. Sinds mijn zestiende ben ik te vinden in de kinderopvang, tijdens mij studies heb ik alle groepen leren kennen. Hier ben achter gekomen dat ik alle doelgroepen erg leuk vind maar dat fijne collega’s de dag  leuk maakt.

Nu ik sinds 1 augustus 2023 in dienst ben bij het Toverbloempje en sinds 1 oktober 2023 te vinden ben op de babygroep in Zundert ben ik er achtergekomen dat ik mijn plek heb gevonden op de babygroep. De ontwikkeling te zien van kinderen, vooral in het eerste jaar vind ik onwijs leuk, de eerste hapjes, geluidjes, brabbels en stapjes. Dit maakt het werk zo ontzettend leuk en vooral erg dankbaar.

Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met jou als ouder te kijken wat goed is voor jouw kind(eren) om samen als een team te werken aan de opvoeding van jouw kind(eren). Ik werk van dinsdag tot en met vrijdag, aarzel niet om met mij in gesprek te gaan over jouw kind, onze organisatie of gewoon een praatje.


Mijn naam is: Nicole Vriends, geboren op 23-01-1986, getrouwd met Hein en 2 kinderen, Niene en Jesse. Samen wonen wij in Wernhout.

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij het Toverbloempje. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken in de Jeugdzorg, op een groep voor jonge kinderen met opvoed en gedragsproblemen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Het is iedere dag anders, ik hou ervan om voor kinderen te zorgen en de ontwikkeling van kinderen is iets wat mij erg interesseert. In september 2016 was het tijd voor iets anders en heb ik 2,5 jaar als nanny gewerkt bij een leuk gezin in Breda.

Bij het Toverbloempje heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen tot VE trainer. Daarnaast voer ik verschillende administratieve taken uit en komt u me regelmatig op alle groepen tegen. Begin 2024 heb ik de beslissing gemaakt om juist weer meer op de groep te staan en zal ik onder andere meer te vinden zijn op het kinderdagverblijf in Zundert.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten, dat er goed voor de kinderen gezorgd wordt, dat de kinderen gezien worden en dat ze zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kinderen een leuke dag hebben en graag naar de kinderopvang komen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We gaan naar het bos en we spelen spelletjes met zijn allen. Daarnaast hou ik van lezen, puzzelen en is mijn grootste hobby haken. Ik haak graag allerlei leuke dingen, zoals babyspeelgoed, dekens, sjaals etc.


Mijn naam is Mari-lou Wind, ik ben geboren op 16 Augustus 1991.

Vorig jaar ben ik samen met mijn vriend Jur verhuist van Beverwijk naar Zundert.

We waren opzoek naar een mooie en rustige omgeving , ver weg van de Randstad.

En dat is gelukt hier in het mooie Zundert.

Afgelopen jaren heb ik in de detailhandel gewerkt maar kies  ik er nu voor om werk te doen waar ik vroeger voor heb geleerd en waar ik blij van word!

Ik ben heel enthousiast om te kunnen helpen bij het ontwikkelen van onze aller kleinste mensjes. En hierdoor iets te kunnen betekenen voor anderen mensen en binnen onze maatschappij.

Verder maak ik elke week muziek met mijn Bluesband en ben ik in het weekend te vinden op ons landje in België waar wij samen met mijn schoonvader zorg dragen aan onze 6 honden , 5 kippen en 1 kat.

Ik kijk er ontzettend naar uit om op Woensdag , Donderdag en Vrijdag bij dit heerlijke en huiselijke KDV het Toverbloempje te morgen werken!


Mijn naam is Michelle van Merrienboer. Ik ben geboren op 13 December 1999 in Bergen op Zoom en woon momenteel in Rucphen met mijn lieve poesje Bailey. Ik zal vanaf 6 November 3 dagen werkzaam zijn bij het Toverbloempje in Zundert. 

Mijn liefde voor het werken met kinderen is begonnen bij het oppassen op de kindjes in mijn omgeving. Ik vond het zo bijzonder om een bijdrage te kunnen zijn in hun groei & ontwikkeling dat ik me uiteindelijk met heel veel plezier heb aangemeld voor de opleiding pedagogisch medewerker. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar en kan niet wachten tot deze opleiding afgerond is en ik me volledig in mag zetten om met alle liefde voor jullie kindjes te zorgen en ze iedere dag weer een leuke leerzame dag mag bieden. 

Ik vind het vooral belangrijk dat de kindjes zichzelf kunnen zijn en dat ze zich geliefd en veilig voelen in een leuke en vertrouwde omgeving. Ieder kindje is uniek en daarom is het belangrijk dat ze zich in hun eigen tempo mogen ontwikkelen en daarnaast erg veel plezier mogen beleven. Ik kan niet wachten om deze prachtige tijden met jullie kindjes te gaan beleven!