Babygroep Zundert

Mijn naam is Maxime  Snepvangers. Geboren op 19 september 1992 in Roosendaal-Nispen. Ik woon samen met mijn vriend die aankomend jaar mijn man wordt in Sint Willebrord. Wij zijn trotse ouders van onze dochter van 2,5 jaar, Noé.

Sinds ik in December 2012 mijn diploma pedagogisch medewerkster heb behaald ben ik al werkzaam in de kinderopvang, de bso en als nanny.

Een mooi onderdeel van dit werk vindt ik toch dat je een deel uit mag maken van de opvoeding, en de band die je samen met de kinderen opbouwt. Ook kan ik er mijn creativiteit in kwijt.

Mijn hobby’s zijn tennissen, boksen en tijd spenderen met mijn gezin en onze vrienden.

Toen ik benaderd werd door Linsey hoefde ik niet lang na te denken, en na het zien van de locatie heb ik er voor gekozen met de nodige ambitie en mijn passie voor kinderen een bijdrage te willen leveren op de vestiging in Zundert van het Toverbloempje. Per 3 januari zal ik werkzaam zijn op maandag, dinsdag en woensdag op het kinderdagverblijf.

Ik kijk er naar uit alle kinderen, ouders en mijn collega’s te ontmoeten.

Groetjes Maxime Snepvangers


Mijn naam is Tatiana Langenberg, geboren op 30-06-1993 en woon samen met mijn vriend Axel en 2 katten Dotje & Dash in Putte.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om thuis een serie te bingewatchen of eens de natuur in te gaan en een mooie wandeling te gaan maken, ook ga ik graag lekker uit eten of kom ik graag samen met mijn vriendinnen voor een leuke avond.

Ik heb 5 jaar als project administratie assistente gewerkt op de BASF in Antwerpen en vond dat het tijd werd om een nieuwe weg in te slaan en iets te gaan doen waar mijn hart ligt, het werken met kinderen.

Ik heb daarom ook enorm veel zin om een bij Het Toverbloempje te beginnen en nieuwe avonturen te gaan beleven.


 

Mijn naam is Myeesha Smits, geboren op 6 maart 2003 en woon samen met mijn ouders en jonger zusje in Kalmthout.

Naast het werken en studeren ben ik ook te vinden als babysit, dit is op regelmatige basis. Dit doe ik samen met mijn vriend. Door deze bezigheid heb ik een grote interesse gecreëerd voor kinderen van jonge leeftijd.

Ook ben ik  bezig om mijn opleiding af te ronden als pedagogisch medewerker. Door voorafgaande job waarbij ik 2 jaar heb gewerkt in een ander kinderdagverblijf heb ik mijn kennis al verbreed en kan ik niet wachten om deze kennis te combineren met de nieuwe ervaringen die ik bij het Toverbloempje zal opsteken.

Vanaf 11 juli ben ik begonnen bij het team van Het Toverbloempje en hoop jullie snel te leren kennen.


Mijn naam is Kaylee Nouws en ik ben 26 jaar oud. Afgelopen januari 2023 ben ik getrouwd met mijn man Jens en sinds afgelopen maart 2023 hebben wij een huis gekocht in Zundert. Het betreft een klushuis en wij verwachten een jaar te klussen tot ons huis helemaal duurzaam en gerenoveerd is. We hopen in februari 2024 in te trekken samen met onze kat Moos.

Buiten het klussen om vind ik het leuk om Nederlandse (tv)series te kijken op Videoland, te borrelen met vrienden en tijd te spenderen met mijn familie. Vooral met met mijn neefje en nichtje.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gestudeerd in Den Bosch. Daarna heb ik een vervolg HBO opleiding gevolgd waarin management, ondernemerschap, coachen en pedagogiek centraal stonden. Helaas heb ik deze studie op een half jaar niet af kunnen maken. Sinds mijn zestiende ben ik te vinden in de kinderopvang, tijdens mij studies heb ik alle groepen leren kennen. Hier ben achter gekomen dat ik alle doelgroepen erg leuk vind maar dat fijne collega’s de dag  leuk maakt.

Nu ik sinds 1 augustus 2023 in dienst ben bij het Toverbloempje en sinds 1 oktober 2023 te vinden ben op de babygroep in Zundert ben ik er achtergekomen dat ik mijn plek heb gevonden op de babygroep. De ontwikkeling te zien van kinderen, vooral in het eerste jaar vind ik onwijs leuk, de eerste hapjes, geluidjes, brabbels en stapjes. Dit maakt het werk zo ontzettend leuk en vooral erg dankbaar.

Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met jou als ouder te kijken wat goed is voor jouw kind(eren) om samen als een team te werken aan de opvoeding van jouw kind(eren). Ik werk van dinsdag tot en met vrijdag, aarzel niet om met mij in gesprek te gaan over jouw kind, onze organisatie of gewoon een praatje.


Mijn naam is Mari-lou Wind, ik ben geboren op 16 Augustus 1991.

Vorig jaar ben ik samen met mijn vriend Jur verhuist van Beverwijk naar Zundert.

We waren opzoek naar een mooie en rustige omgeving , ver weg van de Randstad.

En dat is gelukt hier in het mooie Zundert.

Afgelopen jaren heb ik in de detailhandel gewerkt maar kies  ik er nu voor om werk te doen waar ik vroeger voor heb geleerd en waar ik blij van word!

Ik ben heel enthousiast om te kunnen helpen bij het ontwikkelen van onze aller kleinste mensjes. En hierdoor iets te kunnen betekenen voor anderen mensen en binnen onze maatschappij.

Verder maak ik elke week muziek met mijn Bluesband en ben ik in het weekend te vinden op ons landje in België waar wij samen met mijn schoonvader zorg dragen aan onze 6 honden , 5 kippen en 1 kat.

Ik kijk er ontzettend naar uit om op Woensdag , Donderdag en Vrijdag bij dit heerlijke en huiselijke KDV het Toverbloempje te morgen werken!


Mijn naam is Michelle van Merrienboer. Ik ben geboren op 13 December 1999 in Bergen op Zoom en woon momenteel in Rucphen met mijn lieve poesje Bailey. Ik zal vanaf 6 November 3 dagen werkzaam zijn bij het Toverbloempje in Zundert. 

Mijn liefde voor het werken met kinderen is begonnen bij het oppassen op de kindjes in mijn omgeving. Ik vond het zo bijzonder om een bijdrage te kunnen zijn in hun groei & ontwikkeling dat ik me uiteindelijk met heel veel plezier heb aangemeld voor de opleiding pedagogisch medewerker. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar en kan niet wachten tot deze opleiding afgerond is en ik me volledig in mag zetten om met alle liefde voor jullie kindjes te zorgen en ze iedere dag weer een leuke leerzame dag mag bieden. 

Ik vind het vooral belangrijk dat de kindjes zichzelf kunnen zijn en dat ze zich geliefd en veilig voelen in een leuke en vertrouwde omgeving. Ieder kindje is uniek en daarom is het belangrijk dat ze zich in hun eigen tempo mogen ontwikkelen en daarnaast erg veel plezier mogen beleven. Ik kan niet wachten om deze prachtige tijden met jullie kindjes te gaan beleven! 


 

Mijn naam is: Angela de Rijck, geboren op 23-03-1989 en woon in Etten-Leur.

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik vind het leuk om naar het terras te gaan en lekker uiteten te gaan. Verder kun je mij vinden bij de voetbal en doe ik sinds kort fit2fight.
Werken met kinderen is echt mijn passie en dat doe ik sinds 2008 dan ook met heel veel plezier.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen erg bijzonder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen zijn en ze zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Ik zorg er ook graag voor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en liefdevol worden opgevangen.


Mijn naam is Hylke Geerdink, geboren op 26-04-1994. Samen met mijn man en dochters Sara en Yuna, woon ik Rijsbergen. In 2023 gaan wij verhuizen naar Zundert.

Vanaf juli 2022 mag ik het team in Zundert komen versterken. Daar ben ik te vinden op maandag, woensdag en donderdag op de babygroep.
Ik vind het erg bijzonder om bij de ontwikkeling van het kind aanwezig te zijn. Om te zien hoe ieder kind het op zijn/haar eigen manier en tempo doet. Hoe ieder zijn/haar eigen persoontje ontdekt en hoe de wereld wordt verkend.

Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en te leren kennen. Om er samen met mijn collega’s ervoor te zorgen dat de kinderen een fantastische tijd hebben bij ’t Toverbloempje!