Peuteropvang – BSO Zundert

Mijn naam is Rosaly Mendel, geboren op 19 mei 1985 en woon samen met mijn partner Richard en onze zoon Liam(7jr) in Oudenbosch.

Ik heb de opleiding spw 3 en 4 en helpende plus in Apeldoorn behaald waar ik geboren ben. Sinds 8 jaar woon ik dan ook in Oudenbosch.
Ik heb 2 jaar in de kinderopvang gewerkt in Apeldoorn en 12 jaar in totaal in de zorg, eind vorig jaar begon bij mij de twijfel of dit het was. Vandaar dat ik nu de keus heb gemaakt om terug de kinderopvang in te gaan.

Ik houd van gezelligheid, lekker eten, buiten zijn, knuffelen, shoppen, spannende dingen doen bijvoorbeeld parachute springen, maar ook dansen is een passie net zo als tekenen dat is.

De visie van het Toverbloempje sluit goed bij mij aan, gezien ik dit ook thuis inbreng in de opvoeding van onze zoon. Tevens ben ik graag bezig en altijd in voor een lach en een grapje. Ik zal 1 dag werkzaam zijn in Etten-Leur op de peutergroep en 2 dagen in Zundert op de peuteropvang en BSO. Ik zelf heb er al erg veel zin!


Mijn naam is Veronique van Rooijen, geboren op 1 februari 1987 en woon samen met mijn man Freek, zoontje Raphaël van 7 en dochtertje Annorah van 5 in Hoogerheide.

Vanaf 6 september 2022 zal ik op maandag, donderdag en vrijdag te vinden zijn bij de peuteropvang en bso in Zundert.
De reden dat ik voor het Toverbloempje heb gekozen is dat het een kleinschalige opvang is. Ieder kind is uniek en staat op zichzelf. Hierdoor kan je ieder kind op zijn/haar eigen manier stimuleren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. En laten we eerlijk wezen, we willen toch allemaal het beste voor ons kind?

Ik vind het heerlijk om in de keuken bezig te zijn. Nieuwe recepten uitproberen of oude vertrouwde dingen, ik hou ervan. Ook vind ik het heerlijk om kinderen te betrekken bij het werken in de keuken.
Daarnaast ben ik creatief, hou ik van dansen en (voor)lezen.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust.


Mijn naam is Rosella Wentzel, geboren op 19-10-1992 en ik woon samen met mijn man Bruce, bonuszoon Gawen (12 jaar) en zoon Luca (1 jaar) in Roosendaal.

1 november 2022 mag ik starten als BBL’er op de peuter en BSO groep, hier ben ik maandag, dinsdag en donderdag werkzaam.

Elke keer als ik naar de opvang van mijn zoon ging zag ik de dynamiek tussen de kinderen en de leidsters en dat maakte mij elk bezoek meer verliefd op het beroep pedagogisch medewerker. Het spelen met de kinderen, de band die je opbouwt, de groei die je mag meemaken en stimuleren vind ik prachtig. Je ziet de kinderen hun eigen persoonlijkheid ontwikkelen, eigen interesses en talenten. Ik kijk er naar uit om alle kindjes daarbij te helpen en te ondersteunen doormiddel van leuke spelletjes, creatieve creaties, uitstapjes en dagelijkse bezigheden.


Mijn naam is: Nienke, geboren op 7 december 1997 en ik woon samen met mijn verloofde Erwin in Roosendaal.

Ik ga vier dagen in de week aan de slag als pedagogisch medewerker op de peuter- en BSO-groep bij Het Toverbloempje in Zundert. Buiten werktijd ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met het spelen en het bezoeken van theater en maak ik mooie reizen. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en kan ik ook genieten van een avondje op de bank met een goede film of serie. Komende september ga ik trouwen, waardoor ik momenteel ook veel bezig ben met toffe voorbereidingen! Ik kijk ernaar uit om bij Het Toverbloempje aan de slag te gaan!


 

Mijn naam is Floor Meijer, geboren op 24 april 2002 en woon samen met mijn ouders, broer en 2 konijntjes in Hoogerheide. 

 

Ik heb de opleiding Leisure & Hospitality gevolgd en ben nu de opleiding Onderwijsassistent aan het afronden. 

Ik werk al 3 jaartjes bij Fun-skillz kinder entertainment waar ik met veel liefde en plezier kinderfeestjes organiseer en uitvoer.

Sinds kort ben ik ook te vinden bij het toverbloempje, ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur en hoop hier dan ook lang te mogen blijven werken. Ik vind het toverbloempje een gezellige en knusse opvang, ik houd van de huiselijke sfeeren en vind het fijn dat het kleinschalige is, zo leer je de kindjes persoonlijk kennen. 

 

Mijn hobby is dansen dit doe ik al sinds ik 8 ben, ook ben ik dansdocent bij TDC in Hoogerheide. Dit is een feestje om te doen.

Verder houd ik van gezellige avondjes met familie en vrienden, shoppen en lekker eten.

 

Tot snel, liefs Floor 


Mijn naam is Hein Vriends, geboren op 14-02-1985, en ik ben getrouwd met Nicole. Samen hebben we twee kinderen: Niene, geboren in 2013, en Jesse, geboren in 2015. Wij wonen in Wernhout.

Thuis vind ik het fijn om bezig te zijn met mediteren, alles rondom mindset, wandelen, puzzelboekjes en het beleven van avonturen met ons gezin.

Na 10 jaar als buschauffeur en het afronden van 75% van de Pabo, ben ik overgestapt naar de kinderopvang. Misschien herinneren sommige ouders van locatie Zundert mij nog van 3 jaar geleden, toen ik ook werkzaam was bij Het Toverbloempje. De afgelopen 3 jaar heb ik gewerkt als meewerkend voorman in een kwekerij.

Sinds 1 januari 2023 ben ik terug bij Het Toverbloempje. Als algemeen assistent ben ik op alle locaties te vinden. Als BSO-coördinator coach ik onze 3 BSO-locaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ICT-taken, waarbij ik onderzoek hoe we efficiënter kunnen werken, de website onderhoud en nieuwe ICT-ideeën coördineer en implementeer.

Ik vind het van essentieel belang dat ieder kind zichzelf mag zijn en zich kan ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. We dienen te denken vanuit het kind, waarbij we vooral kijken naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. Het omdenken van problemen naar mogelijkheden biedt prachtige kansen.