Peutergroep Zundert

Mijn naam is: Tineke van de Donk, geboren op 28-01-1974 en ik woon samen met mijn man en onze 2 dochters (2000 en 2003) in Breda.

Ik heb al heel wat jaartjes in de kinderopvang en als Nanny gewerkt en nu met veel plezier bij het Toverbloempje. Elke leeftijd heeft zijn charmes en elk kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo de wereld kunnen verkennen en alle ruimte en kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen.


Mijn naam is Naomi geboren op 25 november 1997 en ik woon samen met mijn vriend Wesly en 2 poezen Bonny en Boaz in Made.

In mijn vrije tijd ben ik graag naar festivals of doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen. Natuurlijk hou ik er ook van om lekker met mij vriend weg te gaan of een rondje in de natuur te lopen.

Ik heb ontzettend veel zin in mijn avontuur bij het Toverbloempje in Zundert op de peutergroep. Ik zal 4 dagen te vinden zijn op deze mooie locatie en heb zin in alle uitdagingen de mooie momenten en de gezellige dagen.

Veel liefs Naomi


 

Mijn naam is Jody ik ben geboren op 4 April 1992 ik woon samen met mijn man Sies en ons zoontje James (van 14 maanden) en onze twee poezen in Breda.

Ik ben bij Het Toverbloempje begonnen als stagiaire ik had besloten om mezelf om te laten scholen van haarstyliste naar pedagogisch medewerker. Hier heb ik tot de dag van vandaag totaal geen spijt van. Nu ga ik na 2,5 jaar studeren aan het werk bij Het Toverbloempje waar ik erg veel zin in heb.
In mijn vrije tijd hou ik van lekker eten en gezellig doen met vrienden en lekker dagjes weg met me gezin.

Zelf vind ik het belangrijk dat de kindjes zich gehoord en veilig voelen. En dat ze de volgende keer weer met veel plezier komen spelen.

Liefs, Jody.


Mijn naam is: Demi Wijnen, geboren op 19-08-1997 en woon samen met mijn ouders, jongere zusje en hond in Prinsenbeek.

Mijn liefde voor werken met kinderen is begonnen bij mijn opleiding animatie wedewerker, waar ik enorm van genoten heb. Mijn omgeving heeft altijd geweten dat ik met kinderen zou gaan werken, alleen zelf duurde het wat langer voordat ik hier ook achter kwam.

Ik ben 4 jaar geleden vertrokken naar Londen om daar te gaan werken als au-pair, en dat heb ik in totaal 1,5 jaar gedaan. Toen ben ik 2 jaar terug naar Nederland gekomen, om vorig jaar toch nog een keer terug te verhuizen naar Engeland om nogmaals 1 jaar als au-pair te gaan werken. Tijdens deze 2,5 jaar in Engeland is mijn liefde voor werken met kinderen alleen maar sterker geworden en is het dan nu ook helemaal duidelijk dat ik geen andere keus heb dan van mijn passie mijn werk te maken, dus vanaf 1 september 2022 ga ik starten bij het Toverbloempje als BBL stagiaire en probeer ik op korte termijn mijn studie af te ronden.

Ik vind het heerlijk om dingen te ondernemen met kinderen zoals knutselen of leuke uitstapjes te maken. Hoe blijer, enthousiaster en creatiever het kind hoe gelukkiger ik ben, het is dan ook zeker mijn doel om een lach op ieder kind zijn gezicht te toveren!