Peutergroep Etten-Leur

 

Mijn naam is Anne-Marie Schreuder, geboren op 11-11-1994 en woon samen met mijn vriend in Sprang-Capelle. Met veel plezier sta ik deels op de peutergroep en vervul ik de functie van assistent leidinggevende in Etten-Leur. Momenteel volg ik de studie Toegepaste Psychologie met een specialisatie in kinderpsychologie en pedagogiek.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje en sta ik met veel plezier op de Peutergroep. Ik sta bekend om mijn vrolijkheid en creativiteit. En natuurlijk om mijn voorleesmomenten die vaak terugkomen. Ik vind het ontzettend belangrijk om kinderen op een positieve manier te benaderen en hen te ondersteunen in hun autonomie.

Daarnaast ben ik bij het Toverbloempje in Etten-Leur werkzaam als assistent leidinggevende en ondersteun ik Lysenka met verschillende administratieve taken.

In mijn vrije tijd sta ik veel op de planken door te spelen, dansen en zingen; dus ik ben erg bekend met zelfexpressie en neem dit graag mee in mijn dagelijkse werkzaamheden.


Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.


Mijn naam is: Dominique van Schilt, geboren op 29 oktober 1999 en woon net samen met mijn vriend in Breda. Ik ben in schooljaar 2021-2022 afgestudeerd aan de opleiding pedagogisch medewerker.

Voor mijn opleiding heb ik stages gelopen en op deze manier ervaring opgedaan in verschillende groepen van de kinderopvang.
Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en hou er van om samen met de kinderen nieuwe dingen te ontdekken en de uitdaging op te zoeken. Dit doe ik door verschillenden activiteiten aan te bieden en uit te voeren met de kinderen. Als ik zie dat een kind het naar zijn of haar zin heeft doet dit mij goed en haal ik hier positieve energie uit.

Naast het werken met kinderen vind ik het leuk om leuke dingen te doen met vrienden zo als een dagje weg. Ik heb er erg veel zin in mijn uitdaging bij Het Toverbloempje en hoop iedereen snel een keer te ontmoeten.


Mijn naam is: Melissa de Jong, geboren op 26-06-1996 en ik woon in Roosendaal.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. Het werken met kinderen heb ik altijd al speciaal en mooi gevonden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds 14 november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen, alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Wat ik zo bijzonder vind is dat wij als pedagogisch medewerkers getuige zijn van de ontwikkeling die de kinderen (hier) doorlopen. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te zien wat de kinderen nodig hebben en daarop in te spelen.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kinderen en dat maakt het werk ook zo leuk.


Mijn naam is Denise Timmers, geboren op 1 augustus 1995 en ik woon samen met mijn vriend en bonuszoon in Roosendaal. Jullie zullen mij 4 dagen in de week zien bij de Peutergroep in Etten-Leur.

Ik heb een lange periode in een andere branche gewerkt nadat ik mijn diploma voor SPW behaalde in 2015. Mijn hart voor kinderen en het enthousiasme wat ik graag op hen overbreng is nooit veranderd. Vandaar ook de keuze om weer terug te gaan in dit vakgebied en mijzelf weer door te gaan ontwikkelen binnen de kinderopvang.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!