Peutergroep Etten-Leur

 

Mijn naam is Anne-Marie Schreuder, geboren op 11-11-1994 en woon samen met mijn vriend in Sprang-Capelle. Met veel plezier sta ik deels op de peutergroep en vervul ik de functie van assistent leidinggevende in Etten-Leur. Momenteel volg ik de studie Toegepaste Psychologie met een specialisatie in kinderpsychologie en pedagogiek.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Het Toverbloempje en sta ik met veel plezier op de Peutergroep. Ik sta bekend om mijn vrolijkheid en creativiteit. En natuurlijk om mijn voorleesmomenten die vaak terugkomen. Ik vind het ontzettend belangrijk om kinderen op een positieve manier te benaderen en hen te ondersteunen in hun autonomie.

Daarnaast ben ik bij het Toverbloempje in Etten-Leur werkzaam als assistent leidinggevende en ondersteun ik de leidinggevende met verschillende administratieve taken.

In mijn vrije tijd sta ik veel op de planken door te spelen, dansen en zingen; dus ik ben erg bekend met zelfexpressie en neem dit graag mee in mijn dagelijkse werkzaamheden.


Mijn naam is: Sylina Loos, geboren op 07-03-1992 en ik woon in Etten-Leur.

Ik ben sinds december 2019 werkzaam bij Het Toverbloempje. Vanaf dat ik afgestudeerd ben, als sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik ben zowel in mijn vrije tijd als tijdens het werk graag actief bezig. Dit neem ik dan ook graag mee in het werken met de kinderen.
Buiten spelletjes spelen, samen sporten zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zal dit dan ook altijd met alle geduld stimuleren en hen hier, waar nodig, bij ondersteunen.


Mijn naam is Denise Timmers, geboren op 1 augustus 1995 en ik woon samen met mijn vriend en bonuszoon in Roosendaal. Jullie zullen mij 4 dagen in de week zien bij de Peutergroep in Etten-Leur.

Ik heb een lange periode in een andere branche gewerkt nadat ik mijn diploma voor SPW behaalde in 2015. Mijn hart voor kinderen en het enthousiasme wat ik graag op hen overbreng is nooit veranderd. Vandaar ook de keuze om weer terug te gaan in dit vakgebied en mijzelf weer door te gaan ontwikkelen binnen de kinderopvang.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!