BSO Zundert

Wat gaan we vandaag doen? Gaan we naar de gymzaal, het bos, de Annatuin? Of blijven we bij Het Toverbloempje om te knutselen of lekker buitenspelen.

Bij de BSO in Zundert bieden we in een maand diverse soorten activiteiten aan, waardoor er voor ieder kind iets leuks tussen zit. Met de activiteiten dagen we de kinderen uit om na te denken, samen te werken en hun handen te gebruiken.

Gymzaal
De BSO in Zundert heeft een samenwerking met Mencia Sandrode. Wij mogen op maandag en donderdag gebruik maken van de grote gymzaal. Hier spelen ver verschillende spellen, zoals tikkertje, vossenjacht, doen we drama oefeningen en spelen we sportspellen zoals voetbal en basketbal.

Voor de kinderen die het rustig aan willen doen nemen we een rustig bordspel mee.

Speelzaal
Op de andere dagen mogen wij gebruik maken van de speelzaal van de Annaschool. Als het slecht weer is gaan we hierheen voor bijvoorbeeld een estafette.

Uitstapjes
We organiseren verschillende soorten uitstapjes. Zo komen we regelmatig bij het Vogelrevalidatiecentrum, pakken we in de vakanties de bus naar Breda, gaan we spelen in de Annatuin, etc.

Kind staat voorop
Wij vinden het bij de BSO-Zundert van belang dat kinderen voorop staan. Bij het maken van de activiteitenplanning vragen we aan de kinderen wat ze leuk vinden en proberen we dit te regelen. Hierbij gaan wij graag de uitdaging aan om een activiteit binnen onze visie uit te voeren. Willen de kinderen in de vakantie graag een bioscoop, dan maken we hier een dagactiviteit van. Filmposters maken, toegangskaartjes maken, zelf popcorn maken van maïs, etc.

De scholen die wij ophalen

  • Sint Annaschool
  • Zonnebloem
  • Antoniusschool

Rondleiding
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs voor een rondleiding.