Baby groep Etten-Leur

Mijn naam is: Melissa de Jong, geboren op 26-06-1996 en ik woon in Roosendaal.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. Het werken met kinderen heb ik altijd al speciaal en mooi gevonden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds 14 november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen, alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Wat ik zo bijzonder vind is dat wij als pedagogisch medewerkers getuige zijn van de ontwikkeling die de kinderen (hier) doorlopen. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te zien wat de kinderen nodig hebben en daarop in te spelen.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kinderen en dat maakt het werk ook zo leuk.


Mijn naam is: Lieke Lok, Ik ben geboren in Tilburg op 20 mei 1983. En sinds 2015 woon ik met mijn man, onze dochter en 3 katten in Etten-Leur.

Ik ben sinds 21 oktober 2019 op woensdag en donderdag te vinden op de Babygroep van het Toverbloempje in Etten-Leur. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk. Ik kan er ontzettend van genieten om mee te mogen kijken door de ogen van kinderen: Hoe wonderlijk alledaagse dingen kunnen zijn. Hoe kinderlogica alles vereenvoudigd. En natuurlijk hoe mooi de wereld kan zijn als je je fantasie gebruikt. Ik heb de mooiste baan van de wereld!

Een groot deel van mijn vrije tijd breng ik door in de keuken. Ik kook graag en vind het leuk om alles zelf vers te maken. Ik vind het ook leuk om (meestal samen met mijn vader) te klussen: ons laatste project was een nachtkastje voor mijn dochter. Verder houd ik van fietsen en lees ik graag.


Mijn naam is: Doortje Frank, geboren op 20-11-1997 en ik woon in Etten-Leur.

Mijn hobby’s zijn met vrienden naar het terras, winkelen of een dagje weg. Wandelen met mijn hond Toetie doe ik ook graag! In 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Dierverzorging aan het Prinsentuin College. Stiekem lag toch altijd mijn passie bij kinderen. Daarom heb ik in 2022 mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald. En sinds dien werkzaam bij het Toverbloempje als vast gezicht op de babygroep. Ik werk er iedere dag met veel plezier!


 

Mijn naam is:  Zoë De Jong, geboren op 26-04-2002, ik woon in Oudenbosch samen met mijn ouders, tweelingbroer, zusje, hond en kat.

Ik kijk er naar uit om bij het Toverbloempje te gaan werken op de babygroep. Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind zich ontwikkelt op hun eigen niveau en het naar hun zin hebben.

Naast mijn werk vind ik het werken met kinderen zo leuk dat ik dit ook graag in mijn vrije tijd doe, ik geef dan ook turnles aan kinderen vanaf zes jaar bij gymnastiek vereniging alpha in Oudenbosch ook turn ik zelf al 13 jaar. Ook vind ik het leuk om series of films te kijken op netflix.


Mijn naam is Sanja Mandic geboren in Breda op 11 juni 2000. Samen met mijn ouders en mijn 2 jaar jongere broertjes woon ik in Breda.

Vanaf 1 september 2023 ga ik de BBL opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang volgen op het Curio in Breda.

Afgelopen drie jaar heb ik de opleiding Sociaal Werk gevolgd en kwam erachter dat mijn passie meer bij kinderen ligt. In 2021 heb ik stage gelopen op een BSO en heb ik al veel ervaring op mogen doen die ik meeneem naar dit jaar bij Het Toverbloempje. Vanaf 21 augustus 2023 zal ik drie dagen in de week te vinden zijn op voornamelijk de Babygroep in Etten-Leur.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en te leren kennen!