Baby groep Etten-Leur

Mijn naam is: Melissa de Jong, geboren op 26-06-1996 en ik woon in Roosendaal.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd op het Vitalis college in Breda. Het werken met kinderen heb ik altijd al speciaal en mooi gevonden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het terras te gaan, gezelschapspellen te spelen en lekker bij te kletsen.

Sinds 14 november 2018 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Het Toverbloempje. Het is kleinschalig waardoor je met alle kinderen, alle collega’s en ouders in aanraking komt en zo een hechte band kunt opbouwen. Wat ik zo bijzonder vind is dat wij als pedagogisch medewerkers getuige zijn van de ontwikkeling die de kinderen (hier) doorlopen. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te zien wat de kinderen nodig hebben en daarop in te spelen.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde met de kinderen en dat maakt het werk ook zo leuk.


Mijn naam is: Lieke Lok, Ik ben geboren in Tilburg op 20 mei 1983. En sinds 2015 woon ik met mijn man, onze dochter en 3 katten in Etten-Leur.

Ik ben sinds 21 oktober 2019 op woensdag en donderdag te vinden op de Babygroep van het Toverbloempje in Etten-Leur. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk. Ik kan er ontzettend van genieten om mee te mogen kijken door de ogen van kinderen: Hoe wonderlijk alledaagse dingen kunnen zijn. Hoe kinderlogica alles vereenvoudigd. En natuurlijk hoe mooi de wereld kan zijn als je je fantasie gebruikt. Ik heb de mooiste baan van de wereld!

Een groot deel van mijn vrije tijd breng ik door in de keuken. Ik kook graag en vind het leuk om alles zelf vers te maken. Ik vind het ook leuk om (meestal samen met mijn vader) te klussen: ons laatste project was een nachtkastje voor mijn dochter. Verder houd ik van fietsen en lees ik graag.


 

Mijn naam is:  Zoë De Jong, geboren op 26-04-2002, ik woon in Oudenbosch samen met mijn ouders, tweelingbroer, zusje, hond en kat.

Ik kijk er naar uit om bij het Toverbloempje te gaan werken op de babygroep. Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind zich ontwikkelt op hun eigen niveau en het naar hun zin hebben.

Naast mijn werk vind ik het werken met kinderen zo leuk dat ik dit ook graag in mijn vrije tijd doe, ik geef dan ook turnles aan kinderen vanaf zes jaar bij gymnastiek vereniging alpha in Oudenbosch ook turn ik zelf al 13 jaar. Ook vind ik het leuk om series of films te kijken op netflix.


Mijn naam is: Michelle Koolen geboren op 5 februari 1998 en woon in Roosendaal.

Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Na mijn opleiding ben ik gelijk met veel plezier aan het werk gegaan in de kinderopvang. Na een aantal jaren ervaring ga ik nog steeds elke dag met een glimlach naar mijn werk. Ik geniet van de liefde die ik krijg van kinderen en vind het supermooi om de kinderen te zien ontwikkelen.

Naast mijn werk vind ik het leuk om dagjes weg te gaan met vriendinnen, te sporten of lekker op vakantie te gaan!

Ik kijk ernaar uit om bij het Toverbloempje te gaan werken op de babygroep!