Inschrijven bij een kleinschalige kinderopvang – ontdek onze huiselijke sfeer

Wilt u gegarandeerd zijn van een plaats binnen onze opvang? Schrijf uw zoon/dochter dan vandaag nog in via onderstaand inschrijfformulier. Onder het inschrijfformulier vindt u de algemene voorwaarde inschrijvingen.

Wij handteren de volgende contracttijden, graag hiermee rekening houden bij het invullen van de tijden op het inschrijfformulier. Voor de tarieven klik <<hier>>

KDV

 • Hele dag 6.45 of 7.30 tot 17.30 of 18.00 uur
 • Alleen ochtend tot 12.30 uur
 • Alleen middag vanaf 12.30 uur

BSO

 • VSO 6.45 of 7.30 tot begin tijd school
 • BSO eindtijd school tot 17.30 of 18.00 uur
 • BSO vakantie opvang zelfde tijden als eerder vermeld bij KDV


Vul hieronder het inschrijfformulier in

Na ontvangst van het inschrijfformulier, ontvangt u binnen één week een ontvangstbevestiging.

Algemene voorwaarde inschrijving

 1. Inschrijvingsprocedure: Door het invullen en indienen van het inschrijfformulier verklaart de ouder/verzorger zich akkoord met de voorwaarden van inschrijving zoals hieronder uiteengezet.
 2. Reserverings- en Administratiekosten: Door inschrijving gaat u akkoord met reserverings- en administratiekosten van €150 per geannuleerde dag (€75 voor een halve dag). Deze kosten worden in rekening gebracht bij annulering voor de startdatum, behalve als de opvang niet mogelijk is vanuit onze kant.
 3. Annulering: Indien u besluit de inschrijving te annuleren na de startdatum van de opvang, blijft u verantwoordelijk voor de betaling van de opvangkosten conform ons reguliere tarief voor de opzegtermijn zoals vermeld in onze tarievenlijst.
 4. Opvangmogelijkheden: Indien de door u gevraagde opvang niet mogelijk is vanuit onze zijde, worden er geen reserverings- en administratiekosten in rekening gebracht. We zullen ons uiterste best doen om alternatieve oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen.
 5. Bevestiging van Akkoord: Door het voltooien van de inschrijving verklaart u dat u deze algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen en dat u akkoord gaat met de hierin gestelde voorwaarden.
 6. Wijzigingen: Deze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd.

Door het indienen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden en verplichtingen.