fbpx
  • Kinderopvang Het Toverbloempje
    Vestigingen Zundert, Etten-Leur en Woensdrecht
    T 076 50 84 919
    info@hettoverbloempje.nl

Nieuwsbulletin

3 nov, 2016

Nieuwsbulletin

Beste ouder(s)/verzorger(s),
De zomerdagen zijn nog maar net voorbij en de koude winter staat alweer voor de deur. Buiten het koude, kille weer en de donkere dagen komt er weer een gezellige tijd aan met Sinterklaas in aantocht en de daarop volgende feestdagen.
Middels deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte stellen betreffende de wijzigingen en/of mededelingen die geldend zijn vanaf 01-01-2017.
Ten eerste willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in Het Toverbloempje in het afgelopen jaar, we hebben dan ook weer veel nieuwe kinderen mogen verwelkomen. Om een goede kwaliteit van opvang te blijven garanderen zijn er totaal 3 extra leidsters aan het werk gegaan bij Het Toverbloempje. Daarnaast blijven wij ons richten op de persoonlijke aandacht voor uw kind en zullen we diversen leuke activiteiten organiseren. Zo hopen wij dan ook om in 2017 weer een fijne tijd voor uw zoon/dochter te kunnen bieden.
Wijzigingen en/of mededelingen met ingang vanaf 01-01-2017.
 Het standaard uurtarief € 6,68 (tarief 2016 € 6,63)

 Flexibel uurtarief € 7,12 (tarief 2016 € 6,89)

 Voor vervroegde opvang wordt voortaan geen extra tarief meer gerekend.

 We zijn voortaan geopend tot 18:00

 Uren wijzigen, aanvragen of ruilen kan alleen nog maar via bitcare of via de mail, houdt u er dus rekening mee dat dit op tijd wordt aangegeven.

 Zijn er nog andere vragen over de planning, stuur een mail naar info@hettoverbloempje.nl en Leslie Vermonden zal hier zo snel mogelijk reactie op geven.

 Aangezien we meerdere dagen vol zitten wordt het lastiger om te ruilen, we hopen dat jullie hier rekening mee zullen houden.

 Bij ziekte of last minute afmeldingen willen we vragen om dit telefonisch door te geven zodat het direct bij de leidsters aankomt.
Met vriendelijke groet,
Team Het Toverbloempje


Spring naar toolbar